Preskoči na vsebino


Verouk

URNIK VEROUČNE ŠOLE (2021/22)

URNIK PASTORALNIH SKUPIN (2021/22)

Vpisnica za verouk - 1. razred

Vpisnica za verouk - ostali razredi

 

Navodila za začetek leta

Litija

V nedeljo, 19. septembra, bo pri sveti maši ob 9.00 blagoslov veroučencev, katehistinj in šolskih torb ter s tem tudi uradni začetek novega veroučnega leta.

Z veroučnimi srečanji začnemo 20. septembra. K prvi uri pride cel razred skupaj (obe skupini). Skupine od 4. do 9. razreda bodo imele sveto spoved.

V nadaljevanju leta pa se bodo vsi razredi delili na dve skupini, in sicer po osnovnih šolah (skupina OŠ Litija in skupina OŠ Gradec). Delo bo potekalo tako, da tisti teden, ko je na vrsti za srečanje v učilnici ena skupina, druga dela doma in obratno. Gradivo za delo dobite po e-pošti oz. pri veroučnih urah v živo.

27. septembra s srečanji v živo prične skupina OŠ Litija, 4. oktobra OŠ Gradec in tako naprej.

Skupna srečanja in ostale spremembe bodo objavljene v tedenskih oznanilih.

 

Polšnik in Sava

V nedeljo, 19. septembra, bo na Savi ob 8.30 in na Polšniku ob 10.00 blagoslov veroučencev in šolskih torb ter s tem tudi uradni začetek novega veroučnega leta. Z veroučnimi srečanji začnemo 23. septembra. Prvo uro imajo skupine od 4. do 8. razreda sveto spoved.

9. razred je že bil pri birmi; letos so povabljeni, da se udeležijo srečanj v skupini MM 9, ki bodo v torek ob 17.00 v Litiji – skupina OŠ Litija.
Print Friendly and PDF